Fiat 500e

Egy új korszak hajnala

s.

Induló ár

7 990 000 Ft – tól

*Az autók értékesítése előreláthatóan 2020 októberétől kezdődik.

*Az árak az MNB 2020. január 14-i árfolyama alapján kalkuláltak. Áraink az MNB aktuális napi árfolyama alapján kerülnek kiszámításra, melyről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Fiat 500e La Prima

A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDNEK TERVEZVE

Az új 500e «La Prima» egy teljesen új padlólemezre épül, amely a következő évtized technológiáját fogadja be. Versenyképes tulajdonságok, és 500-as esetében még nem tapasztalt mértékű városi hatótáv vár Rád. Gyorstöltő mód és szériaként elérhető Wallbox fali töltő is készült az egyszerű otthoni töltéshez.

Városi létre tervezve

A hatótávolság elegendő lesz a napi használathoz: munkába, konditerembe és onnan haza is eljutsz majd a 320 kilométeres* hatótávval. Ha csak városban használod, akkor a hatótáv 400 kilométerre emelkedik.

Városi hatótáv akár (km)

WLTP hatótáv akár (km)

Gyorstöltés

A hamarosan bemutatkozó új 500 «La Prima» modellt 85 kW teljesítményű gyorstöltés funkcióval láttuk el, ezzel 50 kilométeres hatótávra 5 perc alatt feltöltheted, de a 80 százalékos töltöttség is 35 perc alatt lesz elérhető. Mivel ez a szériafelszereltség részét képezi a Mode 3-as kábellel együtt, ezért bármilyen nyilvános gyorstöltőnél megtankolhatod az autót.

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

Sherpa mód

Lehetőséged lesz a Sherpa mód használatára. Ez a beállítás átveszi az irányítást az autó felett és energiatakarékos üzemben kapcsol, így spórolhatsz az energiával. Emellett a rendszer kiszámolja, hogyan érheted el a célállomást, miközben optimalizálja a paramétereket, például a telefontöltőt, a légikondicionálót, csökkenti a sebességet és visszafogja a gyorsítást.

Egypedálos vezetés

A hamarosan bemutatkozó új 500 «La Prima» egyike lesz az első autóknak, amelyek egypedálos vezetési élményt nyújtanak: ugyanazzal a pedállal tudsz gyorsítani, és fékezni. Amint a vezető elkezdi felemelni a lábát a pedálról, az 500 «La Prima» fékezni kezd, a kinetikus energiát pedig visszatölti az akkumulátorokba.

Könnyű töltés otthon

Az autóhoz szériatartozékként jár az
easyWallbox fali töltő és a Mode 3-as kábel, így létrehozhatod otthoni töltőállomásodat. Úgy működik, mint bármelyik Plug & Play eszköz, nem kell telepíteni, csak bedugod, és működik. A Bluetooth kapcsolattal okostelefonodon tudod ellenőrizni az akkumulátor töltöttségét. Az easyWallbox nak stabil elektromos rendszere van, amellyel megakadályozható a biztosíték lecsapása otthonodban. A nagyobb teljesítményű, 7kW-os töltővel pedig fele annyi idő alatt töltheted fel az 500 «La Prima» energiatárolóit.

Könnyű töltés házon kívül is

Nem kell aggódni, ha nem otthon kell töltened az autódat. A Mode 3-as kábellel bármelyik nyilvános kútnál feltöltheted 500 «La Prima» autódat.

Galéria