Széchenyi 2020 pályázatok

 

TWIN ’93 Kft Ingatlan és Technológiai fejlesztése Miskolcon

Pályázai azonosító: GINOP-1.2-16-22-2023-03067

Pályázat címe: A Twin ’93 Kft. ingatlan és Technológiai fejlesztése Miskolcon.

Projekt kezdete: 2021.07.18.

Projekt befejezésének határideje: 2023.07.17.

Támogatás: 126 241 816 Ft

Kedvezményezett neve: TWIN ’93  Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás mértéke: 70%

A TWIN ’93 Kft. projektjének célja egy komplex fejlesztés volt, amely ingatlanfejlesztést, eszközbeszerzést, napelemes rendszer kiépítését és felhőszolgáltatás igénybevételét tartalmazta. A projekt lehetővé tette, hogy korszerű, energiatakarékos eszközöket szerezzen be a cég. Az ingatlanfejlesztés kapacitásbővülést eredményezett, a napelemes rendszer kiépítése pedig környezettudatos működést biztosít. A fejlesztés a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása felhívás alapján, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program elemeként. A projekt 126,24 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével jött létre.

A KKV-K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN

Pályázai azonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-03370

Pályázat címe: A Twin ’93 Kft. innovatív technológia fejlesztése Miskolcon.

Projekt kezdete: 2019.07.10.

Projekt befejezésének határideje: 2019.12.06.

Támogatás: 11 675 000 Ft

Kedvezményezett neve: TWIN ’93  Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás mértéke: 50%

A projekt keretében a cég egy Hunter 3D futóműállító gépet, valamint a munkabiztonsághoz szükséges fémszerkezet beszerzését valósította meg . A futómű helyes beállítása a közúti forgalomban való részvétel kardinális kérdése. A biztonságos közlekedés, valamint a gumiabroncsok idő előtti elkopása miatt gazdasági kérdés is egyaránt. A beszerezett technológia a világon egyedülálló dupla mérősíkos háromdimenziós futómű állító berendezés a Hunter legújabb fejlesztése. A Hawkeye Elite típus számos olyan műszaki újdonságot tartalmaz, mely lehetővé teszi a felhasználók számára a folyamatos minőségi munkavégzést.

A MIKRO-, KIS- ÉS  KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN  ÜZLETI ÉS TERMELÉSI  KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ  ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ  FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA

Pályázai azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-03075

Pályázat címe: A Twin ’93 Kft komplex infrastrukturális és technológia fejlesztése Miskolcon.

Projekt tényleges befejezése: 2020.12.29.

Támogatás: 12 587 137 Ft

Kedvezményezett neve: TWIN 93  Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás mértéke: 70%

Vállalkozásunknak folyamatosan alkalmazkodni kell az új kihívásokhoz, az autóipar egy innovatív iparág, ahol mind az értékesítési, mind pedig a szolgáltató szektorban naprakésznek kell lenni a piaci szereplőnek.

A beszerzésre kerülő eszközökkel a kistehergépjárművek, valamint a Jeep márka autóinak szakszerű és biztonságos szerelése, javítása vált lehetővé. A nagyobb súlyú gépkocsik számára biztosítani tudjuk a megfelelő paraméterekkel rendelkező eszközállományt. Alkalmazásukkal egy időben több gépkocsin folyhat az egyidejű munkavégzés. Nő a termelékenység, csökkenek a rezsiköltségek egy költséghatékony gazdálkodás megvalósításának fontos pillérét képezik az új emelőszerkezetek.

Beszerzésre került egy elektromos autó töltő berendezés

A cég számára nélkülözhetetlen eszköz az elektromos autók forgalmazása, szervizelése és javítása területén egyaránt. A telephelyre érkező autók esetén nem nélkülözhető azok feltölthetőségének biztosítása. Egyszerre két autó töltés történhet meg jóval gyorsabban, mint egy otthoni használatra gyártott készülékkel.

A projekt keretein belül megvásárlásra került egy Nilfisk SC 401 B full package gyalogkíséretű padlótisztító a több 100m2 nagyságú műhelyek takarításának megvalósítására és egy Nilfisk MH4M-200/960-s magas nyomású melegvizes tisztító berendezés a szervízbe kerülő autók gyors tisztításának érdekében. Tökéletesen gazdaságos több órás működés esetén is Eco Power rendszerrel.

Az infokommunikációs technológia fejlesztés keretében Tv-Monitor és iPad Pro került beszerzésre.

Összességében a technológiai fejlesztés révén megvásárlásra került eszközök megfelelnek a hazai és európai követelményeknek, környezet és energiatakarékossági mutatói a kor legjobbjai közé tartoznak. A gépek költséghatékony üzemeltehetősége révén a rezsiköltséget csökkentve a hosszú távú fenntarthatóságunk jelentős mértékben erősödött a projektnek köszönhetően .

A TWIN ’93 KFT. GYAKORNOKI PROGRAMJA MISKOLCON

Pályázai azonosító: GINOP-5.2.4-19-2020-00092

Projekt címe: A Twin ’93 Kft gyakornoki programja Miskolcon.

Projekt kezdete: 2019.11.15

Projekt befejezése: 2020.08.15.

Támogatási összeg: 3 307 080 Ft

Kedvezményezett neve: TWIN ’93  Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás mértéke: 100%

A projektben 1 fő 25 év alatti OKJ végzettséggel rendelkező fiatal kapott lehetőséget a munkavégzésre. A gyakornok első sorban a karambolos autók javítási feladataiban  végez feladatot , melyek autószerelő képesítést igényelnek. Részt vesz az autók időszakos kötelező szervizelésének végrehajtásában, így olajcsere, folyadékszintek ellenőrzése, diagnosztikai vizsgálatok, beállítások lefolytatásában. A projekt része a munkavégzéshez szükséges eszközök beszerzése , így mobil szerszámos kocsi feltöltve, kiolvasó és adatgyűjtő, notebook.

TWIN ’93 Kft Technológiai Korszerűsítés, készletbeszerzés

Pályázai azonosító: GINOP-8.3.5-18/B

Pályázat címe: A Twin ’93 Kft. Technikai Korszerűsítés, készletbeszerzés

 

Támogatás: 50 000 000 Ft

Kedvezményezett neve: TWIN ’93  Korlátolt Felelősségű Társaság